ONE BEAT

Imagina una criatura, portada a la vida, que reflecteix la gràcil dansa de la sang a través de les venes, infonent vida en líquid i llum.

Ubicació : Frankfrut, Germany
any: 2017
TIPUS DE PROJECTE:: Art Installation

En el màgic món de “ONE BEAT”, les fronteres de la bellesa natural es fonen amb l’artesania, creant una fascinant instal·lació que captura l’essència del fluir rítmic de la vida. Inspirada en les fascinants tonalitats de la nostra circulació sanguínia, aquesta creació èteri revela les meravelles estètiques amagades dins de nosaltres.

L ESTRUCTURA

La estructura del marc sotàquil està composta per una fusta molt resistent però lleugera i pràcticament invisible. Era fonamental que la estructura del marc sotàquil no fos visible per no distreure l’atenció de l’espectador i crear la impressió d’una estructura autoportant.

EL RESULTAT

Aquesta fascinant simfonia de fluïdesa i lluminositat és possible gràcies a una única bomba en el seu cor, que dirigeix el celestial ballet del líquid a través d’una complexa xarxa de vasos sanguinis. Com si fos moguda per forces invisibles, el líquid flueix a diferents velocitats, amb cada paràmetre que guia delicadament l’essència de l’existència en el seu camí.

Amb cada batec, ONE BEAT entrellaça una història fascinant de connexió que ens recorda la profunda unitat que ens vincula a tots. Com un himne a l’univers, ens convida a contemplar les meravelles il·limitades del disseny de la natura. En aquest món surrealista, ens convertim en participants, no només espectadors, quan observem la dansa eterna del gran opus de la vida.

Submergint-nos en l’abraçada fluïda de ONE BEAT, ens trobem més enllà dels límits de la nostra realitat. Aquí descobrim les harmonies amagades que ressonen a la nostra ànima quan el compàs èter es trenca amb la nostra pròpia essència. En aquest moment efímer, ens fusionem amb el ritme còsmic i estem connectats per sempre l’un amb l’altre a través del constant batec de ONE BEAT.