people-768551_1920
city-691279_1920
woman-4578754_1920

UNA HISTÒRIA COMUNA

Dimecres a la nit: Acabo de terminar la feina i en aquest moment el que més necessito és tornar a casa i relaxar-me. El temps és meravellós, i la idea de perdre els últims raigs de sol del dia em fa tristesa. Estic pensant en fer una passejada relaxant pel parc abans de tornar a casa, especialment perquè no tinc plans per aquesta nit.

EL PROPÒSIT

A vegades, el lloc perfecte per a aquests moments no està massa lluny i només requereix una petita desviació en el nostre camí habitual, com el trajecte de casa al treball. HEYn és una eina de navegació per descobrir que ens ajuda a explorar noves rutes cap als llocs més verds de la ciutat. On és el parc més proper? Potser faci una pausa per prendre un cafè i després gaudi d’un agradable passeig per la natura. HEYn pot proporcionar les respostes a aquestes preguntes per a tu.

010
009
008

QUÉ ÈS HEY_N

Però HEYn no és només un sistema de navegació. També portem la natura als nostres llars, i a vegades tenim dubtes sobre les espècies de plantes que tenim a la cuina o al nostre balcó. HEYn proporciona tots els consells que necessitem per cuidar les nostres plantes d’interior. Ofereix consells valuosos i ens ajuda a desenvolupar les nostres habilitats per cuidar les plantes. A més, amb HEYn podem posar-nos en contacte amb la nostra comunitat i recolzar-nos mútuament en la plantació de balcons, jardins i cuines. A través de les xarxes, podem compartir coneixements, consells i fins i tot algunes plantes.

cactus-1082321_1920
fittonia-1458810_1920
cactus-2556004_1920

HEY_N

Agafar-se un temps per moure’s, alliberar la ment i fer una pausa de la rutina diària per relaxar-se i recarregar energies és alguna cosa que podem fer especialment bé a l’aire lliure. Per a les persones que viuen en àrees urbanes, no sempre és fàcil trobar un moment tranquil a l’aire lliure per relaxar-se.

data: 2021
LOCATION: Frankfurt, Germany
PROJECTO: UX/UI DESIGN