BE SOFT

Besoft és un guant innovador que utilitza la tecnologia de la pressió de l’aire per millorar la seva funcionalitat.

DATA DE REALITZACIÓ:: 2016
UBICACIÓ: Frankfurt, Germay
TIPUS DE PROJECTE:: Industrial Design

Besoft és un guant innovador que utilitza la tecnologia de la pressió de l’aire per millorar la seva funcionalitat. Fet amb materials tous i flexibles com silicona i pell, ofereix una notable combinació de confort i flexibilitat.

EL PROCÉS

El guant està dissenyat amb cura per garantir un ajust perfecte que ofereix el màxim confort i permet moviments naturals de la mà. Quan s’aplica la pressió de l’aire, els dits del guant es dobleguen i s’estenen elegantment, proporcionant un suport essencial i ampliant el radi de moviment de la mà.

Oltre ai suoi avantatges funcionals, Besoft es distingeix per un disseny fàcil d’usar. Els controls intuitius i les configuracions personalitzables el fan fàcilment gestionable per a usuaris de diferents habilitats. A més, les qualitats estètiques del guant li confereixen una atracció visual, convertint-lo en un dispositiu elegant i estilós.

EL RESULTAT

Una de les aplicacions prominents de Besoft es troba en el camp de la fisioteràpia. Serveix com a valuós suport per a aquells que es recuperen d’intervencions quirúrgiques o lesions a les mans. Sovint, els exercicis amb moviments complexos de les mans poden ser desafiants per a aquestes persones. No obstant això, amb Besoft, la delicada però precisa pressió de l’aire del guant permet moviments sensibles i controlats, proporcionant el suport necessari durant el procés de recuperació.

En general, Besoft representa una notable sinergia entre tecnologia i disseny centrat en l’usuari. Aprofitant la potència de la pressió de l’aire, ofereix una solució versàtil i eficaç per a aplicacions terapèutiques i ajuda les persones en el seu camí per recuperar destresa i força a la mà.