097.DIGITAL

097.Digital és una agència digital a Alemanya. La imatge corporativa reflecteix la composició de l’equip: jove, fresca i innovadora.

data de realització: 2023
ubicació: Frankfurt, Germany
tipus de projecte: Corporate Design

EL CONCEPTE DE CORPORATE

“Si vols veure la identitat corporativa de 097.digital life, FEU CLIC AQUÍ.

LA IDENTIDAD

Hay molta confusió quan es parla de digitalització. Sovint, la digitalització d’un procés o d’una empresa no representa una gran revolució, sinó més aviat la cerca d’una peça que falta per completar el trencaclosques. És com un joc de trencaclosques, on l’objectiu és trobar la peça que falta. La identitat corporativa de NULLNEUNSIEBEN està inspirada en aquest concepte. L’objectiu és crear una estètica aconseguible, ja que la digitalització no és difícil d’assolir.

LOGO 

BLAU

CEL 

VERMELL

GROC

ÀREA PROTEGIDA DEL LOGO

L’espai blanc al voltant del logo és un aspecte crucial de la identitat visual de la marca. Amb una distància mínima igual a l’altura del logo, aquesta àrea lliure assegura que el nostre logo destaquí i romangui inalterat en cada aplicació. El reconeixement d’aquest espai demostra el nostre compromís amb una presència de marca neta, sofisticada i efectiva.

FONS

El fons d’un logo juga un paper crucial en el disseny corporatiu. Estableix el to, reforça la identitat de la marca i influeix en la percepció. El fons adequat integra els elements del logo i garanteix claredat i atractiu visual. Una consideració cuidadosa del color, la textura i la composició promou una impressió duradora i reforça la percepció de la marca en el món competitiu dels negocis.

Fons clar amb color.
Fons fosc blanc i negre
Fons minimalista
Fons fosc amb color
Fons clar blanc i negre
Fons texturitzat o complex

TIPOGRAFIA

Josephine, la font de Google fàcilment llegible, ofereix una combinació sense problemes entre elegància i llegibilitat. Les seves corbes gràcils i les formes equilibrades de les lletres permeten crear dissenys visualment atractius. Sense problemes de llicència, Josephine és la elecció ideal per a llocs web, projectes d’impressió o treballs creatius, assegurant una experiència tipogràfica immersiva.

ELEMENTOS ESTILÍSTICOS

La importancia dels elements de disseny en una estratègia de màrqueting no pot ser subestimada. Els elements visuals, els colors i la tipografia efectiva augmenten la percepció de la marca i deixen una impressió duradora en els consumidors. Un disseny ben pensat promou la confiança, la professionalitat i vincles emocionals, convertint-lo en una eina poderosa per a la comunicació de missatges, la creació d’una identitat única i, en última instància, la promoció de l’èxit empresarial.

TARJA DE VISITA

I la interacció amb l’usuari.

ANIMACIONS DE FONS

El fons en les animacions prepara l’escenari, crea atmosfera i context. Complementa els elements, afegeix profunditat i atractiu visual.